diumenge, 2 de maig del 2010

Hoy és el último día de clase de TIC. Y aunque me cueste decirlo, no me da pena.
Estem resolent dubtes sobre la realització d'un software educatiu.
Ja hem entregat els DVD amb els vídeos de les TIC de les escoles, i només ens queda acabar unes cosetes per acabar aquest bloc...això si que em fa pena!
Per a avaluar allò que he après en aquesta assignatura és difícil. Sincerament, no he après res que no sabés i tot allò que he après ho he après per pura búsqueda, sense instrucció prèvia, menys la wiki, que no hi ha qui la entengui.
És cotmplicat dir si ha estat útil l'assignaura. En alguns casos m'ha servit per aprendre a utilitzar el blog, per aprendre a utilitzar la wiki...etc, però donaria prioritat a altres assignatures abans que aquesta, ja que considero diverses coses: els alumnes s'entretenen amb l'internet en comptes d'atendre a classe, fet comprensible ja que hi ha coses a classe que ho coneixem millor nosaltres que els professors...els temes que hem après són completament irrellevants en el nostre dia a dia, i tot i que agraeixo molt l'aprenentatge que he rebut de l'ordinador, crec realment que els infants són tant versàtils que, tal i com nosaltres hem fet, tots s'acustumen a l'utilització de l'ordinador, sense coneixença prèvia, i tots tard o d'hora acaben introduint les TIC en el seu dia a dia. All+o que considero més rellevant és que abans d'aprendre les tecnologies en l'educació, crec que hauriem d'aprendre l'educació, abans d'aprendre eines que faciliten aquest treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada